December 2019

Dags för ytterligare en månadssammanfattning. Jag scrollar igenom mina inlägg från december förra året och inser att vi träffade flera familjer på samma dag, att det var mycket folk i julhandeln någon dag före julafton och att livet var väldigt annorlunda. Jag längtar efter en normal december! Här kommer några höjdpunkter från december förra året ❤


Allt som rör julen

Det är väl inte konstigt att blogga om julen i december? Nej, jag tänkte väl det. Vi gjorde många roliga saker i december förra året. Bland annat hade vi en hotellhelg i Umeå där jag drack en skumtomtedrink på Pinchos och vi var på 30-årsfest. Nog saknar jag att göra liknande saker just nu! Nåja, det har varit en fin december 2020 också. En lugn och ofta fridfull månad.

Julfirandet
Fjärde advent
Hotellhelg och 30-årsfest
Julstök
Andra advent

Blicken framåt

December är också nyår och den tid då jag brukar sätta mål för kommande år. Och jag brukar utvärdera de mål jag har satt tidigare. Det gjorde jag också förra året. Om någon vecka till är det dags att utvärdera de mål jag har satt upp för det här året. Gissar att en del av dem fallit platt på grund av ni-vet-vad.

Nyårslistan 2019
Mina mål 2020


Det var det sista inlägget som sammanfattar månaderna under 2019! Jag gillar de här inläggen så jag kommer fortsätta med dem under nästa år också. Här hittar du alla månadssammanfattningar för 2019:

Januari 2019
Februari 2019
Mars 2019
April 2019
Maj 2019
Juni 2019
Juli 2019
Augusti 2019
September 2019
Oktober 2019
November 2019

3 reaktioner på ”December 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.