21. Detta köper jag istället för att laga

Till julbordet köper jag färdiga korvar, leverpastej och färdigrökt lax. Jag gör vissa inläggningar själv, gravar laxen själv för att det ska smaka något och kokar eget äppelmos. Egentligen är nog det mesta jag köper till julbordet färdiglagat. Jag köper färdigkokt skinka också. Blandar sallader själv.

Ganska blandat. Hur gör du till ditt julbord?


Det här är en del av Kajsons julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.