Rapport från mitt jullov

Idag är jag så trött. Jag var trött när jag vaknade, men det gick över, och sen blev jag trött igen strax före middagstid. Kanske är det jullovströtman som äntligen drabbar mig. Jag har nämligen reagerat på att jag har varit så pigg.

Nåja. Dagarna lunkar på. Jag har tränat eller gått en promenad varje dag. Idag har vi skottat snö från garagetaket och samlat ihop det i en hög. Det har snöat massor de senaste dagarna. Då är det tacksamt att vara ledig så man slipper skotta i panik på morgonen eller när man är trött på kvällen.

Här är en bild på pusslet vi gjorde färdigt under uppesittarkvällen. Tipsar om Wasgijs pussel för den som letar efter ett kul pussel. Man vet inte vad man bygger! I den här varianten fick man en bild på hur det såg ut innan och skulle bygga nästa ögonblick. Vi har också haft pussel där man ska bygga samma scen femtio år senare, och varianter där man ska bygga det en person på en bild tittar på. De är roliga och relativt lätta att lägga.

Julmaten börjar ta slut. Igår gjorde vi en quiche lorraine på en rökt julskinka (ja, vi har haft två skinkor i år) och idag blev det laxlasagne på den gravade laxen. Det som är kvar nu är den vanliga julskinkan och min inlagda aubergine. Vet inte hur vi ska lyckas äta upp dem, jag är framför allt less på skinkan. Vi har också köttbullar i frysen som räcker till en vanlig middag.

Jag stoppar rapporten från jullovet där. Lite mindre trött än när jag började skriva. Anteckna det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.