Ledigheten

Jag är ledig en hel vecka till. Så tacksamt, fast jag inte gör så mycket. Igår blev en dag utomhus så på kvällen var jag både frusen och trött. Det gjorde att jag fick vända tillbaka dygnet lite, vilket bara är positivt.

Idag har vi fått se solen för första gången på ett tag. Det var också ganska kallt, ner mot tjugo minusgrader. Vi tog en promenad i skogen där B kunde vara lös. Jag har också påbörjat yogautmaningen. Ska köra två pass samma dag någon gång den här veckan så att jag hamnar helt i fas.

Annars har det blivit skidåkning på tv:n och skissande på en del idéer. Vi såg dokumentären om Greta Thunberg på tv ikväll. Imorgon ska jag börja med ett litet projekt i köket.

Hoppas att du har det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.