Mest läst i bloggen 2020

En annan tradition i bloggen är att lista de inlägg som fått flest visningar under föregående år. Kanske är det här statistik som är roligast för mig själv, men eftersom det är min blogg är det ändå jag som bestämmer vad som publiceras i slutänden så det blir ett sådant inlägg igen! Förra året nämnde jag att jag hoppades publicera några inlägg under 2020 som kunde ta sig in på topp fem eftersom den sett lika ut i några år. Och jag lyckades med ett av dem! Se själv i listan över mina tio mest lästa inlägg föregående år:

1. Fem tips för att måla en furutrappa

I mars publicerade jag ett inlägg om hur vi har målat om vår trappa till övervåningen. I samband med det kom Coronan och folk började fixa hemma (antar jag), och det här inlägget har blivit läst mer än dubbelt så många gånger som tvåan på listan. Jag tycker att det är kul att skapa något som många vill läsa, men också att det är kul att variera den här topplistan lite.

2. Hur man syr ett överdrag till en stolsdyna

Vi fortsätter på temat ”fixa hemma”, antar jag, eftersom inlägg nummer två handlar om att förnya sina stolsdynor. Det är väl alltid bättre att pimpa något man redan har än att köpa helt nytt. Ännu bättre om man kan återbruka något tyg man redan har. Kul att det uppskattas av någon!

3. Sy en jeanskjol av ett par jeans

Det här inlägget har toppat listan i många år och är fortfarande med högt upp. Det är nog för att det inte finns så mycket skrivet om hur man kan göra, inte för att mitt inlägg är så himla bra.

4. Tjälknöl med rödvinssås och potatisgratäng

Här är ett annat inlägg som har varit med länge, och som får ett uppsving så här i mellandagarna. Tjälknöl, alldeles för länge sen jag gjorde det. Kanske får det bli någon dag här innan jag börjar jobba igen.

5. Månadshandla – så gick det

Mest förvånande är nog att det här inlägget tog sig in på topplistan. En liten sammanfattning av när jag testade att månadshandla för snart två år sedan. Kanske också något som kändes viktigare under pandemin? Jag vet att jag själv tänkte så i november, för att minska tiden och antalet tillfällen i butik.

Det var de fem första inläggen. De nästa fem på listan är dessa:

6. Godaste blåbärspajen
7. Snabb rulltårta med nötkräm
8. Mitt pysselskåp
9. One pot tagliatelle med lax
10. Min rödvinssås

Fler sammanfattningar:

Mest läst 2019
Mest läst 2018
Mest läst 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.