Dagens schema

Onsdag. 6:e januari. Röd dag. Fredriks sista lediga dag. Jag har startat dagen med en hundpromenad och sedan målade jag första varvet med den kulör som stänkskyddet ska ha när det är klart. Igår spacklade jag klart och grundmålade. Idag har jag då alltså hunnit måla det första varvet. Det är alltid skräckblandad förtjusning efter första varvet. Man ser hur kulören blir och blir nöjd, samtidigt är allt flammigt och man är rädd att man har gjort bort sig eftersom man inte kan måla. Haha. Så är det nästan alltid för mig. Varv två ska målas efter skidåkningen idag, då ser vi väl om det blev bra eller inte.

Med skidåkning menar jag inte att jag ska åka skidor. Istället menar jag att jag ska titta på damernas lopp i Tour de Ski. Det är såna små saker jag har att se fram emot just nu. Och det gör mig så glad. Att vara ledig och kunna skrota på lite som man vill, det är en lyx som är få förunnade! På måndag upphör det.

Planen just nu är att skriva lite på det bokmanus jag tjatar om. Håller på att skriva till en scen som saknats, och det har tagit så sjukt lång tid. Sedan är det mest redigering kvar, men jag har ju halkat efter som vanligt. Skulle ha utnyttjat lovet till det här, men jag vet inte riktigt vad jag har gjort istället.

Ja, ja. Det blir bra till slut. Schemat just nu: skrivtid, lunch och skidor på tv:n! Avslutar med en vinterbild från morgonen. Älskar hur naturen ser ut den här tiden på året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.