En ledig fredag

Min sista lediga dag på ett tag. Förutom helgen då, men idag är sista dagen jag är extra ledig. Det är lite körigt att hinna med alla sändningar av vintersport idag haha.

Startade dagen väldigt lugnt. Hundpromenad och så morgonstudion medan jag började skissa på några inlägg till bloggen. Jag älskar att skapa så det var kul. Sen började jag se över dagens schema och fick bråttom att hinna städa badrummet och renbädda sängen. Jag hann smeta lite färg i köket också. Igår målade jag ”fog” utanpå den mörkgrå färgen och det blev lite tokigt på ett ställe, så nu har jag målat över det. Ska göra om vid tillfälle.

Nu tittar vi på damernas skidskytte. Jag säger vi och menar Baloo och jag. Han hänger nog inte med men han är i soffan med oss i alla fall. Efter detta blir det Hundpromenad, lite snöskottning och yoga. Har planerat dusch efter yogan för jag tror att det är ett svettigt pass idag. Spännande, va? Haha. Sedan blir det skidskytte och längdskidor innan det är dags att laga middag.

Det snöar som sagt idag. Jag hade hoppats kunna jogga lite idag, men det vill jag inte om det ligger en decimeter snö på vägen. Så viktigt var det inte. Lite synd bara, för det är inte lika kallt som det har varit.

Önskar dig en trevlig helg. Ikväll är det På Spåret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.