Mat och planer 2/2021

Jag testar något nytt i några veckor. Istället för att dela med mig av en aktuell matsedel tänkte jag att jag kunde dela med mig av några gamla och istället fokusera texten på veckan som kommer. Jag gillar strukturen det ger att strukturera upp veckan.

I dag är första arbetsdagen på vårterminen. En vårtermin som ingen av oss kommer kunna förutse hur den ska bli. Vi har i alla fall två arbetsdagar i kollegiet innan eleverna ska börja på onsdag. Vi vet också att det i första hand är distansstudier till den tjugofjärde januari. Sen får vi se hur terminen utvecklar sig, helt enkelt.

Annat som händer den här veckan är att vi har tre födelsedagar i närmaste familjen. Min egen, min systers och syrrans sambo fyller alla år inom fyra dagar. Haha. Får se om det ens går att ha något firande, men gratulera kommer vi väl få göra åtminstone.

Utanför jobbet är mina planer den här veckan att måla till den sista ”fogen” i köket, att så chili och paprika på något finurligt sätt och att införskaffa en timer till växtbelysningen. Samt att hålla i träningen som jag kommit igång med rätt så bra.

För dig som vill ha tips på vad du ska äta i veckan tänkte jag tipsa om mina tidigare veckomatsedlar att använda som inspiration.

Vecka 2 2020
Vecka 2 2019
Vecka 2 2018
Vecka 2 2017

Ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.