Onsdag 13 januari

Och så var det redan onsdag. I morse var det rätt tungt att ta tag i dagen, men det gick. Och dagen gick bra sedan, så det var det där med att ta sig upp. Veckan inleddes med två arbetsdagar i onlinemöten. Det var på ett vis skönt och på ett vis blir man trött i huvudet. Idag har jag haft elever för första gången på den här sidan årsskiftet.

I måndags ägnade jag kvällen åt att baka en punschrulletårta. Alltså punschrullar fast som en rulltårta. Det tog tid och blev okej bra. Om jag ska göra det fler gånger ska jag justera receptet. Men det blev ju lite snyggt i alla fall. Igår hade jag ett minilitet födelsedagsfirande med tre sorters kakor och min närmaste familj. Får hoppas att inte det bidrog till någon smittspridning.

Ikväll har jag planerat inköp för kommande vecka och kört mitt yogapass. Jag har redan klarat av tolv dagar! Jag vet inte om det är jag som är lite bättre på det här i år, men jag tycker att det går lätt. Med det inte sagt att det alltid är lätta pass. Ibland svettas jag, ibland svär jag och ibland förstår jag inte riktigt vad det är jag ska göra. Men det går ändå liksom av sig själv. Förra året fick jag verkligen peppa mig själv och räkna ner. Nu blev jag förvånad över att det är halvtid på lördag. Jag tycker att jag tar till mig mer av det hon säger om andning och så där också.

Mm. Det bästa med att börja jobba igen är att man får längta till helgen. Hoppas att din vecka har startat på ett bra sätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.