Mat och planer 3/2021

Vecka 3. Är det i morgon det är dags för sophämtning? Jag tror det. Då ska jag göra en mental anteckning om det. Vi fortsätter väl leva på som vanligt under veckan. Jag försöker jobba hemifrån så mycket som det går, så det blir halva och hela dagar där det är möjligt. Idag var jag hemma till halv två ungefär, till exempel.

Planer för veckan? Det händer ju inte så mycket i dessa tider, förstås. Det är kallt. Idag minus tjugofem, och det ska väl vara något liknande i morgon. Haha, vad tråkigt det här blev. Jag började se Dawson’s Creek i helgen och tänkte väl se ett gäng avsnitt av dem. Särskilt som det ska vara så kallt, haha. Och gå promenader i den mån det går när det är så kallt.

Tips på mat kan jag dela ut i alla fall. Kyckling med mozzarella och valnötter, lasagne och köttbullar är saker vi har lagat den här veckan de senaste två åren. Åren före det hoppade jag det här med matlagning, haha.

Veckans matsedel 3/2020
Veckans matsedel 3/2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.