Halvvägs igenom veckan

Oj, oj, oj, vilka trötta kvällar det varit de första dagarna den här veckan. I måndags låg jag i sängen och kollade flera avsnitt av Dawson’s Creek. Poppade till och med popcorn, haha. Igår blev det en tidig kväll, men det var skönt för jag vaknade så pigg och glad i morse.

Idag har det varit en bra dag. Jag har ett himla roligt uppdrag på jobbet just nu, som ger energi. Vill inte skriva så mycket om det här, men kanske kan nämna något när det är klart. Fick också andra bra besked som gjorde att det känns bra i magen. Vi får väl se hur länge det håller i sig.

Idag har jag också för första gången sett en amerikansk president sväras in live. Det är något speciellt med det här valet, det tror jag många kan hålla med om. Jag har ätit årets första semla och så försöker jag skapa bra förutsättningar för mina små chilifrön att bli till plantor. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag skriva en inköpslista så vi kan handla i morgon, och sen blir det lite tv innan det är dags att sova igen. Hoppas att du har en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.