Snö och vintersport

Den här helgen döper jag till stora snöskottarhelgen 2021. Både fredag och lördag vaknade vi upp till stora mängder snö. Jag är så klart van vid att det snöar men jag tror aldrig att jag har varit med om att det snöat så mycket samtidigt. I kombination med kraftig vind så bildades ordentliga drivor här och där.

Igår började vi skotta fram gården. Det var en utmaning att hitta någonstans att lägga snön som vi skottade bort. När det var klart tog Fredrik bort en stor driva som bildats på taket. Jag gjorde en gång mot baksidan.

På själva baksidan är det sjukt mycket snö. Så mycket att vi faktiskt inte såg ut genom sovrumsfönstren. Ingen av altandörrarna gick att öppna. Det har F ordnat med idag. Jag har skottat fram släpvagnen.

Utöver det har jag mest tittat på vintersport och stickat. All in all en okej helg.

En reaktion på ”Snö och vintersport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.