Mat och planer 4/2021

God morgon vecka fyra! Ny vecka och nya planer. I dessa tider innebär det kanske inte alltid så mycket. Jag går in i en ny schemaperiod på jobbet, som innebär att jag kommer jobba mer hemifrån. Idag till exempel kommer jag vara hemma till tvåtiden.

Annat att se fram emot den här veckan är att det är dags för lön och att vi går mot januaris sista helg. Jag skulle verkligen vilja vara utomhus i helgen, men vi får väl se om det är lämpligt väder för det. Att grilla en korv vore fint.

Jag ska måla klart ”fogen” ovanför diskbänken (tror att jag skrev det för någon vecka sedan också men det har inte blivit) och göra klart min yogautmaning den här veckan. Förra veckan tyckte jag var jobbig, men jag vet inte om det var passen i sig eller om det var att jag var så himla trött efter jobbet. Överlag tycker jag fortfarande att den här 30-dagarsutamningen passat mig bättre än den som var förra året.

Vi ska laga någon form av lyxig lax och quorn i currysås, bland annat den här veckan. För den som önskar fler veckomatsedlar tipsar jag om dessa som jag har publicerat förut:

Veckans matsedel 4/2020
Veckans matsedel 4/2019
Veckans matsedel 4/2018
Veckans matsedel 4/2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.