Den här fredagen

Fredag. Det här varit en kall men vacker dag. Det märks också tydligt att dagarna börjar bli längre och det är väl lite skönt. Jag har gått på mitt nya schema så idag kom jag hem från jobbet halv två. Väldigt lyxigt det också.

Det blev en hundpromenad direkt. I solen. Så bra för själen. Sen såg jag damernas skidåkning i efterhand på SVT Play. Jag vattnade mina små plantor också. I veckan har de börjat komma upp ur jorden. Starkast verkar paprikan vara, men tre av fyra chilisorter har minst ett frö som visat sig.

Sen blev det fredagsmiddag och en minitupplur. Nu funderar jag på att ta fram datorn och göra någon form av skrivande innan På Spåret börjar. Precis så här vill jag att fredagar ska vara.

Jag har gett upp yogan, förresten. Jag orkade inte i tisdags och då bestämde jag mig för att det fick vara bra för den här gången. Istället är jag tillbaka på mina ”vanliga” yogapass. I helgen ska vi på en liten roadtrip. Det blir bra med miljöombyte, om än bara för någon timme.

Hoppas att din helg blir fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.