En så himla lugn helg

Nu tänkte jag försöka väcka upp bloggen på riktigt igen. Det är söndag och tankarna inför kommande arbetsvecka börjar pocka på uppmärksamhet. Jag försöker tränga undan det mesta till i morgon när det faktiskt är dags.

I helgen har jag promenerat massor. I fredags tillsammans med syrran, barnvagnen och hennes hund (Baloo kan ju tyvärr inte gå så långa promenader) i typ en och en halv timme, och med mamma ungefär sjuttio minuter både igår och idag.

Förutom det har jag inte gjort så mycket. Mina plantbebisar börjar få ett nytt bladpar. Det ska bli spännande att skola om dem om någon vecka. Jag har redigerat mitt manus. Stickat på ett stickprojekt jag håller på med. Tittat på Dawson’s Creek, På Spåret och Melodifestivalen. Tycker nästan att det sistnämnda blev bättre utan publik. Mindre flams på något vis.

Ja, så lämnat jag den här helgen bakom mig. Dags att se fram emot nya möjligheter.

En reaktion på ”En så himla lugn helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.