Planer för vecka 6

Det är något magiskt när man kommer in i vecka 6. En brytpunkt på något vis. Att året har kommit igång på riktigt. Under helgen reflekterade jag över hur länge det är ljust nu. Ända till fyratiden. Det är också härligt när ljuset kommer tillbaka.

Den här veckan är nog inte mer spännande än den förra. Pandemin och det där. Det blir att jobba och få in mycket träning och promenader i schemat. Kanske är det den här helgen som jag försöker väcka liv i de pelargoner jag har övervintrat för första gången. Kanske.

Jag hoppas att mitt senaste traderafynd ska levereras den här veckan, så jag får se om det blev rätt! Har köpt en jacka, men det är ju ofta svårt med storlekar så jag håller tummarna. Det skulle verkligen vara ett fynd om den passar!

Vilka är dina planer för veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.