11 februari i backspegeln

Jag har alltid gillat att göra olika tillbakablickar i bloggen för att se vad som hänt tidigare i livet. Under den här tiden i livet uppskattar jag det ännu mer. Att liksom se vilka upplevelser jag haft tidigare. De här vintermånaderna har varit lite tunga i pandemin men jag känner att det vänder nu. Det är ljusare ute och vädret är hundra gånger bättre. När jag gick igenom det här datumet tre år bakåt blev det inte så många upplevelser men några välskrivna inlägg istället. Så, det här är vad den här bloggen har rapporterat den 11 februari de senaste åren!

För ett år sedan gjorde jag en intervju med mig själv om vad jag tyckte om måndagar. Lite underhållande ändå, haha. Kanske borde jag intervjua mig själv snart igen.

För två år sedan delade jag receptet på min kikärtscurry, som vi äter rätt ofta här hemma. Jag gillar den för att den är billig, går snabbt att laga och är vegansk. Dessutom smakar den gott, trots att jag nästa får påminna mig om det varje gång jag har gjort den.

För tre år sedan var den 11 februari en söndag och jag summerade helgen. Jag tittade på OS, var på boksläpp och lagade Pulled Pork. Det låter som en helt okej helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.