14 bilder av kärlek den 14 februari

Jag firar inte Alla hjärtans dag. Det är en princip jag har. Men jag såg att Underbara Clara gjorde ett inlägg med fjorton bilder av kärlek och det känns som något som behövs just nu. Snart ett år med restriktioner och begränsningar har satt sina spår i befolkningen och jag vill bara dela med mig av det fina som finns i livet. Så här kommer mina fjorton bilder av kärlek!

Vi börjar med Baloos kärlek till snön och vintern. Den här bilden är tagen för ungefär ett år sedan.

Jag känner så mycket kärlek till Baloo också! Han är så söt när han sover. Synd att den här bilden är lite suddig.

Morgonsol i stugan. Jag känner sådan kärlek till den platsen och möjligheten att ladda mina batterier när det behövs. Här hämtar jag så mycket energi.

Den här bilden får representera kärleken till hundar generellt, men också kärleken till fina minnen. Hundspann för snart ett år sedan. Varje dag skapar vi nya minnen, oavsett vad vi gör, kom ihåg det!

Kärlek till vackra saker. Först tänkte jag skriva konst, men jag ser inte mig själv som en person som förstår sig på konst. Däremot förstår jag mig på vackra saker, som till exempel de konstverk som varje rum i Jukkasjärvis ishotell är!

Min kärlek till fjällen. Här har vi inte gått upp på den allra brantaste knallen i världen, men det är lika härligt ändå att se ut över landskapet nedanför.

Baloos kärlek till fjällen, tänkte jag här. Han ,år aldrig så bra som när vi är där. Allra mest på vintern, men det är helt okej även på sommaren. En del av det är väl också att vi gör utomhusaktiviteter som han trivs bra med.

Min kärlek till äppelträd. Att få egna äpplen är för mig nästan exotiskt, eftersom jag växt upp så långt norrut. Vi hade inte fruktträd när jag var barn, men jag ska försöka få mina två äppelträd att leverera frukt. Jag tycker så mycket om blommorna på äppelträden och när de ger frukt blir man ändå glad.

Den här kärleken ❤

Kärleken till hösten.

Att ha ett badrum att vara nöjd med. Det ska inte underskattas.

Kärleken till vintern, kylan och solen.

Lägereldar. Att tillaga fika. Prata i flera timmar. Peta in ett vedträ till. Koka kaffe, som jag inte ens dricker. Gemenskapen.

Sist tar vi den här bilden som får representera mitt första syskonbarn ❤ Tycker så mycket om honom redan!

En reaktion på ”14 bilder av kärlek den 14 februari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.