Vecka 8/21

Hej måndag!

Den här dagen har rasslat förbi på ett sätt jag inte trodde att den skulle göra. Har en seg period just nu där jag känner mig väldigt låg, hoppas att det bara är hormonellt. I så fall borde det bli bättre innan lovet.

I helgen har vi försökt vara utomhus trots det trista vädret. Det slutade med att vi lagade lunch ute på gården båda dagarna. Jag har också försökt väcka liv i mina pelargoner och skolat om några av mina plantor. Behöver fixa mer jord för att kunna skola om resten.

Synd att håret var lite på sniskan här men det bjuder jag på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.