Februari 2020

Det är den sista torsdagen i februari och jag ska passa på att göra en sammanställning av den här månaden förra året. Jag bläddrade snabbt igenom arkivet och såg inte ordet Corona någonstans. Den sista månaden innan livet ställde om. Några sportlov, ett par veckor med ökad smitta och sen – pang – distansundervisning från den 18 mars. Tror jag, orkar inte kolla datumet just nu. Men i februari förra året var allt fortfarande som vanligt. Vi kände till det där viruset men trodde ändå inte att det skulle komma hit. Det här är några av de viktigaste händelserna från februari 2020!

Sorg

Jag börjar med det viktigaste, och tråkigaste. På lördag är det ett år sedan min extra-farfar/morfar gick bort. Han var en ingift morbror till pappa, alltså svåger med min farmor, och jag räknade både honom och farmors syster som en tredje sorts mor- och farförälder. Jag är så tacksam över de båda, som inte finns mer tyvärr. Hans död var också den fjärde på lite mindre än ett år. Jag är därför rätt så tacksam över att det på lördag har gått ett år utan några nya dödsfall.

Så ledsen ikväll

Roliga helger

Men då kommer vi in på roligare saker! För ett år sedan kunde man träffa vem man ville och när man ville. Jag spenderade en lördag med en kompis i grannorten bland annat. Jag minns att vi njöt av att få se solen också, det var ovanligt grått i januari förra året.

En bra helg att lägga på minnet
What a wonderful day
Den här helgen

Roliga inlägg på bloggen

Med roliga inlägg menar jag inte humoristiska utan mer intressanta eller hjälpsamma. Här ryms ett recept, en sammanställning av hur min garderob borde se ut och en lista med 40 saker jag vill göra innan jag fyller 40. Den är inte komplett ännu och kanske får jag skriva om den till stora delar, beroende på hur pandemin utvecklar sig. Jag trodde också att vi skulle kunna åka tåg till Italien under sommaren och skrev om det, och så gjorde jag en intervju med mig själv om måndagar.


Semmelkladdkaka

Plaggen i min vintergarderob
40 before 40
Intervju med mig själv
Tåg till Italien

4 reaktioner på ”Februari 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.