Lästa böcker 2020/2021

I början av sportlovet brukar jag alltid sammanställa vilka böcker Jag läst senaste året. I år känner jag mig besviken när jag ser listan. Jag vet inte vad som hände under detta år med läsning. Luften gick ur mig lite i höstas, och jag tror inte jag har läst ut en bok sedan dess.

Nio böcker har blivit lästa det senaste året. Med tanke på att jag brukar läsa runt 20 böcker får man väl säga att det är ganska dåligt, haha. Men de sju böcker jag har läst var väldigt bra. Sämst var Jan Guillous bok, men den gick så klart att läsa.

Burton, Jessie (2017) Musan
Guillou, Jan (2014) Att inte vilja se
Holst, Christoffer (2015) Mitt hjärta går på
Läckberg, Camilla (2019) En bur av guld
Roberts, Nora (2017) Kidnapparen
Sarenbrant, Sofie (2013) Andra andningen
Sarenbrant, Sofie (2019) Skamvrån
Sarenbrant, Sofie (2012) Vila i frid
Taddeo, Lisa (2019) Tre kvinnor

Nu tittar vi framåt. Jag köpte ett gäng böcker på bokrean, och tänker läsa lite annat också. Hoppas på ett bättre läsresultat nästa år.

Böckerna jag läst och skrivit om:

Mitt hjärta går på – Christoffer Holst
Vila i frid – Sofie Sarenbrant
Musan – Jessie Burton
Tre kvinnor – Lisa Taddeo
Skamvrån – Sofie Sarenbrant

2 reaktioner på ”Lästa böcker 2020/2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.