Måndag v. 10

Idag är min första sportlovsdag och den kommer bli lugn. Det snöar ute och vädret känns som mysa inne-väder. Jag har tre ”mål” med lovet. Jag ska röra på mig ordentligt varje dag, läsa ut minst en bok och måla väggar i gamla pannrummet. Allt utöver det är bonus, kan man säga. Dagens bonus blir att tvätta och redigera bokmanus.

Den här veckan ser jag allra mest fram emot att slippa handsprit i sju dagar. Möjligtvis behövs den om jag åker och handlar någon dag, men en gång på sju dagar är ändå så mycket bättre än flera gånger om dagen. Just nu har min ena hand problem med torrsprickor så det gör det extra skönt att slippa hålla på med den.

Dagen började med sovmorgon, hundpromenad, yoga och en och en halv timmes bokläsning. Nu blir det småstäd och lunch tror jag. Hoppas att du får en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.