Städlov

Det här lovet har varit lite av ett ”städa och fixa”-lov för mig. Inte för att det gör något. Idag har jag tagit reda på tvätt, renbäddat sängen och städat badrummet. Handlat. Spacklat sista varvet i pannrummet. Jag hade tänkt hinna måla under veckan men det kommer jag inte att hinna. Å andra sidan har jag gjort bort det som är allra tråkigast, så då kan jag ju måla någon kväll efter jobbet kommande veckor.

Jag har hunnit läsa också. Två böcker har blivit utlästa, vilket är i alla fall en mer än vad jag hade tänkt. Jag har gått långa promenader. En med mamma och två med min syster. Idag har vädret varit trist, men jag har hopp om att helgen ska bjuda på finare väder. Helgen när F är ledig och vi kan göra saker tillsammans.

Kommunen redovisade lägre antal smittade i virussjukdomen också. Det känns lite smått hoppfullt.

Hoppas att du har det bra!

En reaktion på ”Städlov

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.