Härlig lördag

Det här är nog så bra som en lördag kan bli i dessa tider. Vi har varit på en skotertur. Två timmar utomhus med grillad korv som lunch. Solen visade sig ibland och även när den inte gjorde det ändå inte kallt. Den bästa tiden börjar nu.

Klockan var bara ett när vi kom hem så jag tog på mig skidor och åkte en liten sväng. Med betoning på liten. Är så ovan att åka och otränad i allmänhet att det kändes i kroppen redan efter en liten bit. Ont i fötterna framför allt.

Och nu är det eftermiddag. Jag har bokat in tv-tid. Två lopp i skidskytte samt damernas längdåkning står på programmet. Så bra med lite sena tävlingstider. Perfekt att kombinera med några timmars uteaktivitet.

Hoppas att du har det fint, vad du än gör ❤

En reaktion på ”Härlig lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.