En reflektion idag

Onsdagar betyder Sveriges Mästerkock hemma hos mig. Jag gillar verkligen programmet. Det enda problemet är att man brukar bli så hungrig, haha.

Jag har färg i ansiktet efter att ha målat pannrummet. Har jag nämnt att vi har börjat göra om det till förråd eller klädförvaring? Det har vi i alla fall. Jag har alltså spacklat och målat väggarna. Svarta väggar. Rock’n’roll heter färgen.

I övrigt rullar livet på. Jag går på lite skakiga ben just nu men det ordnar nog till sig. Jag tror inte att man ska underskatta effekten av ett drygt års pandemi. Det är inte konstigt om det är lite tyngre ibland.

Apropå pandemin är det idag ett år sedan vi fick veta att vi skulle gå över på fjärrundervisning. Att det skulle bli resten av terminen kunde vi inte se framför oss då. En liten reflektion så här en vanlig onsdag.

2 reaktioner på ”En reflektion idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.