Hej påsken!

Jag är så dålig på att uppdatera här just nu. Varje gång jag loggar in är det de enda ord jag skriver, hur dålig jag är. Ja, ja, det har blivit påsk och jag är ledig i tio dagar. Kan det vara det bästa någonsin? Kanske.

Knepigare i år tycker jag var att handla utan att hamna i trängsel. Det slutade med att vi fick handla en dag då det var som mest utplockat. Jag säger vi, men eftersom de vill att man ska handla en och en blev det F som fick göra det. Hur spännande är det här? Jaja, kontentan var att vi försöker minska smittspridningen och att det ibland blir lite svårt. Förra veckan hade vi bara ett fåtal fall i min kommun och bara en liten del av dem var i samhället där jag bor så jag hoppas att det håller i sig.

Så. Det blev påsk i alla fall. Vi ska vara ute mycket, äta god mat, spela kort och titta på bra tv-program. Hoppas att du får en fin påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.