Påsklov 2021

Det är påsklov. Ett lov då jag faktiskt till stor del lyckas koppla bort jobbet. Det är mycket svårare på sportlovet, till exempel. Men under det här lovet går det bra. Vi har varit ute med skotern hela påskhelgen. Lagat luncher ute, njutit av sol (och betydligt sämre väder också) och mått bra. Påsken är verkligen ett sätt för mig att ladda batterierna.

Just nu är jag ledig själv och F jobbar. Igår körde jag massiv städning av huset. Fräschade upp badrummet, röjde undan källsortering som blivit liggande för länge, tvättade tre maskiner med tvätt, vek undan tvätt som hängt på tork lite för länge och handlade mat. Sånt där fix som jag brukar göra när jag är ledig, i alla fall en av dagarna. Idag är planen att läsa mitt manus, skola om tomatplantor och träna. En lite lugnare dag, tänkte jag.

Förhoppningsvis kan jag så lite under dagen också. Jag har planer på att så gurka och tomat under april månad, och där är vi ju nu så jag hoppas på att hinna med det idag. Något annat jag borde göra är att sortera in grejer i vårt nya klädförråd i hallen. Vi är i princip klara med det gamla pannrummet nu, så det går att ställa in skidpjäxor och hänga upp skoterkläder för förvaring där inne. Jag är väldigt nöjd med det!

Jag inser redan nu att jag inte kommer hinna med allt jag har listat upp idag. Men då får vi väl prioritera bort något 🙂

Hoppas att du som läser har det bra, vad du än gör. Jag hoppas hitta mer inspiration till bloggen snart. Pandemilivet är ju inte så spännande, men förhoppningsvis blir det bättre nu när det blir vår och sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.