Vecka arton

Tack för att det är vecka arton. Det börjar kännas att det närmar sig sommarlov. Det här året har vi i princip inga extra dagar i maj/juni, så som det brukar kunna vara annars, så just nu längtar jag i princip bara efter sommarlovet. Längtar efter en trädgårdssäsong där jag hoppas kunna skörda de grönsaker vi äter.

Den här veckan ska jag jobba då, ungefär som vanligt. Ska försöka skola om plantor också. Gärna vårstäda lite. Det är så jobbigt att se hur lite man städat under vintern. Det syns så extra väl nu när ljuset kommer tillbaka. Till helgen hoppas jag kunna beta av något rum i vårstädning. Kanske börja snygga till mitt odlingsrum på övervåningen där det är jord ö-ver-allt.

Här på bloggen kommer ett inlägg om årets odlingar, så här långt, en tillbakablick på tidigare år här i bloggen och några bilder på mitt soffbord. Känns det spännande? Jag hoppas det, när jag nu har hittat lite lust att blogga igen. Det kommer nog en del dagboksanteckningar också.

I övrigt hoppas jag på en bra vecka. Förra veckan var skit på många vis. Hoppas på en bättre den här veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.