6 maj i backspegeln

Det som är sorgligast med att ha bloggat så sporadiskt under våren är att jag vet att om jag ska göra inlägg med tillbakablickar under nästa år så kommer det kanske inte finnas något att säga om de dagarna jag inte har bloggat på. Det är dock inte ett problem idag, när jag tänkte att vi skulle se tillbaka på det här datumet de senaste tre åren. Vad har bloggen handlat om den 6 maj tidigare år?

Jo, förra året var den 6:e maj en onsdag och vi påbörjade slutspurten i badrumrenoveringen. Kaklet satt på väggen och jag såg fram emot en helg där vi skulle sätta panel på väggen. Är fortfarande så glad över vårt badrum. Trots att det är kvistgenomslag på all panel, haha. Allt är bättre än det vi hade.

För två år sedan hade jag min återhämtande termin, där jag bara jobbade halvtid och pluggade mest för att skydda SGI. Den 6:e maj var en måndag så jag bjöd på planerna för veckan. En text skulle skrivas till min kurs i journalistik och jag planerade in aktiviteter som skulle få mig att må bra. Jag tror att jag minns vilken text det var, och den blev ju inte bra i slutändan.

För tre år sedan var det en söndag där F hade åkt iväg på jobb och jag drömde mig bort från den hemska perioden maj. Haha, varje år skriver jag om hur hemsk den här perioden är. Men helt ärligt, alla andra skriver ju så i november och då reagerar ingen. Jag drömde i alla fall om en veckas charter. Tänk vad främmande det kändes att läsa nu. Coronaeffekten i kombination med ett ännu större klimatengagemang gör att charter känns helt uteslutet. Det kanske jag får äta upp om ett år när jag är helt svältfödd på upplevelser och bokar en sista minuten, haha, men så känns det nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.