vecka 19

Idag börjar årets nittonde vecka och jag jublar eftersom det just i år betyder kortvecka på jobbet. Tre arbetsdagar, sen är det långhelg och så är den jobbigaste tiden av året avklarad. Andra halvan av maj brukar vara lite bättre för mig. Jag ser alltså ljust på den här veckan. Det var så skönt att känna ett visst lugn och lite mer tillförsikt under gårdagskvällen. Jag hoppas bara att det inte är lugnet före stormen.

Vad händer den här veckan då? Vi har sophämtning så vi ska komma ihåg att ställa ut tunnan, haha. Jag är som sagt ledig två extra dagar och har inga stora planer för de dagarna. Jag tror att det kommer bli minst en fixardag, och så hoppas jag kanske kunna träffa mina föräldrar som har vaccinerat sig för snart fyra veckor sedan. Det skulle kunna göra min helg, faktiskt.

Här på bloggen har jag tänkt skriva om Tradera, recensera en bok jag har läst och så kanske fylla i en lista, för det var länge sedan nu. Har du tips på någon bra lista tar jag gärna emot det.

Hoppas att du får en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.