Fyra dagars ledigt

Det blev onsdag den här veckan också. Igår kom värmen och den var kvar på morgonen idag, så när jag gick ut med B i morse fick jag en glad överraskning. Det kändes vårigt och somrigt. Det syns ordentligt på snösmältningen på baksidan också. Som jag tjatar om den, men det känns inte okej att det har legat kvar så mycket och så länge.

Nu är det långledigt i fyra dagar. Det känns riktigt skönt. Efter de här fyra dagarna kommer slutspurten på jobbet och sen är det sommarlov. Okej, inte förrän midsommar, men det är inte jättelångt borta. Jag ska försöka känna mig ledig de här dagarna i alla fall. Just nu kryper det lite under skinnet på mig, men jag hoppas att det går över.

Jag har som vanligt en ganska stor mängd med planer för min lediga tid och kommer bara hinna hälften. Något jag måste göra är att fixa med våra elavtal. Så jäkla tråkigt, och jag har dessutom missat uppsägningstiden på ett av avtalen. Men, det borde gå fort att fixa bara jag tar tag i det, typ i morgon.

Sen vill jag rengöra några hinkar, skola om plantor till större samt ordna med stöd för några av plantorna. Jag vill läsa mycket, jag vill gå långa promenader. Jag vill umgås med mina föräldrar – som faktiskt får gör det nu enligt alla rekommendationer. Jag vill fortsätta vårfixa hemma. Jag önskar att kunna kratta men det får nog stå kvar just som en önskning.

Det där lät ju inte mycket alls när jag läste det sådär. Jag kommer säkert på fler grejer eftersom. Det brukar kunna vara så.

Är du ledig? Vad ska du hitta på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.