Vecka 20

En dag för sent kommer det här inlägget som ska handla om veckan. Det är nog lika bra eftersom jag gick till jobbet med så mycket katastroftankar igår. Helt i onödan, förstås. I alla fall utifrån vad jag vet nu. Det inlägget hade nog inte varit så kul läsning.

Idag är det tisdag. Mina planer för kvällen är att gå en promenad och sedan jobba minst en timme. Resten av veckan.. Vi ska hämta en gärdsgård. Det blir nog F som hämtar den. Vi har tänkt sätta upp den i stugan. Tror att det kan bli fint.

Annat jag ser fram emot i veckan är träning. Älskar när allt faller på plats. Igår körde jag ett skivstångspass och kände mig nöjd efteråt. Nu är det jogg- och konditionspass som är kvar den här veckan.

Är allt bra med dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.