Maj 2020

Idag tänkte jag att vi skulle se tillbaka på den här månaden förra året. Jag älskar att göra de här månadssammanfattningarna. Till och med under ganska händelselösa månader brukar det finnas guldkorn från bloggen att titta på. Har jag inte gjort något har jag i alla fall bloggat om något. Här kommer höjdpunkterna från maj förra året!

Vad vi gjorde om helgerna

Väldigt plikttroget fyllde jag bloggen med inlägg om den helg som hade passerat på söndagarna. I maj månad var det mest städning, lite trädgårdsfix och så höll vi ju på med badrummet som blev klart för ett år sedan nu. Är så himla nöjd med den renoveringen. Det kan vara den bästa vi har gjort.

Somriga dagar
Fönsterputs och städning
En helg utan bilder
Badrumsrenovering
Tillbaka

Blandade tankar

Jag skrev några inlägg med blandat innehåll, men de rörde livet på olika vis. Jag funderade, och funderar, mycket kring hållbar renovering. Tankarna i inlägget nedan är väl i stort de tankar jag fortfarande har. Mest skäms jag väl över att jag inte lever så som jag vill göra. Men i sommar ska jag testa linoljefärg för första gången! Jag har skrivit om hur vi planerat för att vår vardag ska klara en kris samt om hur jag upplevde Coronatiden då, när det bara hade gått två månader av pandemin. Idag tänker jag så klart annorlunda, med andra erfarenheter, men Coronavåren förra året var varken hemsk eller jobbig för mig. Den bjöd också på andra förutsättningar än den här vintern har gjort.

Kan man renovera hållbart?
Att planera för kriser
Livet i Coronatider

Underhållande innehåll

Jag skrev också en del roliga inlägg ändå. Både en del tips, till exempel matställen i Norrbotten (hoppas att de har klarat Coronakrisen) och en lista på alla bloggar jag följer. Vi köpte ett nytt äppelträd och en ny stekpanna, och jag skrev en alfabetisk lista över olika platser jag har besökt. Lite kul läsning, tycker i alla fall jag.

Äta i Norrbotten
Alla bloggar jag följer
En ny stekpanna
Friday Afternoon
Resealfabetet


Liknande inlägg?

Januari 2020
Februari 2020

3 reaktioner på ”Maj 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.