Sista helgen i maj

Det här blev en bra helg. Den sista helgen i maj. På tisdag är det juni, och även om det känns overkligt så ska det också blir så skönt med juni månad. Jag tror att min sista arbetsdag innan sommarlovet är den 22 juni. Så.. 23 dagar kvar till semester? Kan det verkligen stämma?

Helgen var det jag tänkte skriva om, vi får ta min semester när vi kommer dit helt enkelt. Idag har jag känt mig hyfsat produktiv. Köpte sommarplantor efter jobbet i fredags och idag planterade jag ner dem i krukorna här ute. Enligt väderprognosen ska det inte vara minusgrader kommande tio dagar, och efter det är det ett par dagar innan de så kallade järnnätterna är över, så jag hoppas på lite tur här helt enkelt. Jag har också börjat härda en del av mina försådda grönsaksplantor som ska få växa ute. Det verkar gå lite sådär, hehe. Får se hur det blir sedan.

En ganska stor del av dagen gick åt till att göra i ordning odlingsplatserna för i sommar. Då har jag ändå några av de helt nya krukorna kvar, men jag har fyllt på och tillfört näring på en massa nya ställen. Har också petat ner frön för morot, rödbeta, rädisa och sockerärtor. Sorter som ska klara lite, lite kyla om det skulle vara så. Nästa helg flyttar jag ut det som ska ut, om inte väderprognosen säger annat så klart.

Mm.. Det låter inte så mycket men det tog sin lilla tid, och så tog det tid att städa bort efteråt. Jag känner mig nöjd. Ikväll är det final i Robinson, sedan har vi inte något mer att se på tv, haha. Vår serie (Superstore) som vi haft på Netflix tog också slut idag. Men nu blir det ju sommar så då ska vi inte behöva titta på tv, kanske?

Det var några ord om min helg. Har du haft det bra?

En reaktion på ”Sista helgen i maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.