Det blev sommar och juni

Samtidigt som almanackan slog om till juni blev det också sommar! Så underbart att få känna lite värme och se hur det grönskar överallt. Jag glömmer till och med alla orosmoln som egentligen finns runt mig just nu.

Ikväll har jag planterat ut de sista av mina inomhussådda plantor. Var tvungen att göra i ordning några nya krukor och en pallkrage men nu är allt flyttat utomhus. Väntar med spänning på att mina zucchiniplantor ska börja leverera. Det blev rätt svettigt att jobba i kvällssolen, som också är ordentligt varm, men också lite härligt.

Annat positivt är att smittspridningen går ner rätt ordentligt i min region just nu. Det känns så lugnande. Så klart. Hoppas på fler goda besked kring pandemin.

Hoppas att du mår bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.