Palettbladen just nu

Mina stackars palettblad har signalerat länge att de vill ha ny jord och ny näring. Jag tror att det har varit tydligt ända sedan i januari. Idag var det äntligen dags för dem att börja må bättre! De har fått ny jord och så har jag friserat dem.

Den största såg ut så här innan. Den är faktiskt rätt så imponerande storleksmässigt.

Så här blev den när jag hade snyggar till den. Haha, den ser väl egentligen hängigare och ”sämre” ut men jag känner mig trygg i att den kommer växa på sig, bli buskigare och få mer kraftfull färg.

Här har vi förebild på ett av de andra palettbladen.

..och efter. Den kommer må bättre är mitt mantra.

Jag sparade några sticklingar så jag kan starta nya, men sedan kastade jag resten. Det tar alltid emot att kasta levande ting, men jag har ingen möjlighet att ha kvar alla. Jag har också sått om mina aloe vera- fyra stycken – och de hade skjutit runt trettio skott. Kastade rätt hårt där också. Nu med all min grönsaksodling har jag faktiskt inte plats med så många fler.

Förhoppningsvis kan jag visa upp finare plantor till hösten!

En reaktion på ”Palettbladen just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.