Vecka 23

Vissa veckonummer är lite extra ”magiska” för mig. Vecka 23 är en sådan vecka. Veckan innan skolavslutningen. Jag har svårt att hålla reda på alla mina tankar men ligger ändå rätt så bra till inför terminsavslutning. Det känns skönt, så klart. Ingen massiv stress även om det så klart är rätt så mycket att göra.

Vad händer den här veckan? Jag jobbar på och tänker att det är det som får ta störst fokus. Jag ska också bli bättre på att hålla i med min yoga. Har tappat nästan alla rutiner gällande den, och tyvärr känns det i kroppen. Annan träning ska jag också bli bättre på, till exempel ska jag styrketräna nu ikväll. Det är veckans tre huvudfokus

Jag hoppas också på att äppelträden ska slå ut. Eller nej, jag hoppas nog att det ena ska slå ut och att det andra väntar ett tag så jag får njuta av blommorna under längre tid. Vårt äldsta träd (som vi inte ens haft i tre år, haha) har sååå många blomknoppar. Det gör mig glad eftersom jag inte hade en enda blomma på det trädet förra året.

Ja men lite så. I helgen vill jag göra något kul. Kanske fika med någon. Vi får se. Kanske ligger jag ner och läser hela helgen istället. Det vore inte heller helt fel.

Hur ser dina planer ut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.