10 juni i backspegeln

Nu är det dags att titta på hur den här dagen har sett ut i bloggen de senaste tre åren.

Förra året, 2020, finns inget inlägg precis från den 10 juni, men ett från dagen före och ett från dagen efter. Dagen före visade jag upp vårt nya badrum. Älskar det ännu mer idag än vad jag gjorde när det var nyrenoverat. Dagen efter fyllde jag i en lista med lite småroliga svar.

För två år sedan delade jag med mig av den veckans planer. Jag skulle påbörja två sommarkurser som jag läste för att skydda SGI, inte för att de var så himla intressanta. Och så var det sista veckan på jobbet, med skolavslutning på fredagen. Jag minns den där första veckan med sommarkurserna som väldigt intensiv, vilket i och för sig gjorde det möjligt att vara ledig i juli sedan, så det får man väl vara glad för.

För tre år sedan var det 2018. Ett av mina sämsta år i livet, faktiskt. Det verkar ha varit en söndag den 10 juni när jag berätta om vad vi gjorde under den helgen. F cyklade Kraftloppet och så jobbade vi vidare utomhus på söndagen. Altanbygge och staketmålning stod på agendan. Jag hade ont i ryggen, något som jag inte tog tag i förrän i december det året, efter att ha gått i flera år med helt onödig smärta. Well, 2019 blev bättre sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.