Avkopplande helg

Avkopplande är ordet som kommer till mig när jag tänker på den här helgen. Igår hälsade vi på svärfar med sambo och firade en jämn födelsedag. Bara jag och Fredrik och de är båda vaccinerade, så alla vet 😉 Det var i alla fall så sjukt trevligt! Jag blir så glad över att kunna hälsa på människor igen. Människor är sociala varelser, punkt.

Vi kom hem relativt sent och åt middag framför EM-fotbollen. Danmark-Finland. Och då hände typ det värsta som kan hända under en fotbollsmatch. Så fruktansvärt otäckt. Trots att jag inte ens hade hört talas om människan innan höll jag på att börja gråta för att hela situationen var så obehaglig. Är så glad att det gick bra och att han verkar stabil än så länge.

Det blev så himla sent igår också. Vi ville aldrig gå och lägga oss. Ljuset gör det svårt att förstå vad klockan är. Halv ett tvingade jag mig själv att bädda ner mig, men jag låg ändå vaken någon timme. Det ledde till trötthet idag, men jag hann göra en del hemmafix på förmiddagen och gå en promenad efter lunch innan jag däckade på soffan två timmar före middagen.

Men jag känner mig avkopplad ändå. Hoppas att det lyckas hålla i sig ända fram till semestern, det hade varit skönt.

Har du haft en fin helg?

En reaktion på ”Avkopplande helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.