Vecka 24

Hej skolavslutningsveckan!

På onsdag går studenterna ut! Efter det jobbar jag tre arbetsdagar innan jag går på semester! Totalt sex arbetsdagar kvar alltså. Galet, men det kommer bli bra.

Planer för veckan är att … Ja? Hinna med, för jag vet av erfarenhet att det går så fort de här sista dagarna! Hoppas hålla i träningen och bli ännu bättre på att yoga varje dag. Vi får se. Jag drömmer om att ta tillvara på resten av min rabarber och göra saft, marmelad och chutney, men vi får väl se. Rimliga förväntningar brukar vara bra.

Jag väntar också flera paket som jag hoppas få hämta ut under veckan. Vill baka. Känner generellt att jag mentalt redan har gått på semester, haha. Vill bara göra sådant som jag känner mig ledig av. Snart är vi där.

Vilka är dina planer för veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.