Hela den här veckan

Redan söndag igen? Den här veckan har varit lång och kort och innehållit lite av varje så jag har helt enkelt inte riktigt orkat med att uppdatera bloggen. Men det ska det bli ändring på nu, tänkte jag. Här är några av veckans höjdpunkter:

Skolavslutning

I onsdags var det officiell skolavslutning. Vi hade bara årskurs 3 på ceremonin på grund av pandemin, men det blev fint ändå. Så rörande, varje år. Att släppa ifrån sig elever man följt i tre år. Nu har jag bara jobbat två år på min nuvarande skola, men det är samma känsla ändå. Jag hade på mig min Kerstin från Miss Clarity och kände mig fin. Orkade inte göra något speciellt med håret, mest för att jag inte har någon hårspray just nu, haha.

Helg i stugan

I fredags åkte vi till stugan efter middagen. Lite ovanligt men det blev enklast den här gången. Jag somnade till den sena fotbollsmatchen, gick i säng och sov sedan som en stock till nio igår lördag. Var småseg också hela förmiddagen, men gick ut och fixade lite. Först staplade jag in det sista av veden från förra sommaren i vedhuset, sedan började jag klyva ny ved som ska få stå och torka till nästa sommar, då den ska in i vedhuset. Hann klart det arbetet idag, så nu kanske vi skulle behöva något mer för att vara riktigt nöjda.

Vi fikade hos mina föräldrar igår, och så lagade vi kycklingwok till middag. Idag gjorde vi som sagt klart det sista utomhus, åt lunch, klippte gräs och städade innan vi åkte hem så vi var hemma lagom till middagen. Jag somnade halvvägs hemma. Tur att det inte var jag som körde, haha.

Tröttheten

Som synes har jag varit trött i helgen, och somnat på tider jag inte brukar sova annars. Det är inget som oroar mig, men det brukar vara så här i slutet av ett läsår. När kroppen varvar ner efter ungefär 40 veckor på helspänn, haha. Jag gissar att ett par dagars vila är vad som behövs för att jag ska känna mig på banan igen.

Det var en kort sammanfattning av den här veckan. Hur har du haft det?

En reaktion på ”Hela den här veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.