Sommarlistan 2021

För åttonde gången ska jag fylla i den här listan om den kommande sommaren. Tiden går. Vem hade trott att man fortfarande skulle blogga år 2021? Ja, kanske jag, haha. I alla fall, det är samma lista som jag fyllt i massa gånger innan men jag lägger till en fråga varje år eftersom jag tycker att den är så kort. Här kommer svaren på årets sommarlista!

Hur länge ska du vara ledig?
Idag är min första lediga dag, och enligt plan ska vi börja jobba den 16 augusti. Så nästan två månader, vilket man väl får säga är riktigt bra!

Hur ser dina planer för sommaren ut:
Det blir en Coronasommar i år igen. Jag ska hålla igång min lilla odling, träna och yoga varje dag, skriva på ett nytt projekt och läsa böcker. Vi har också en del mindre projekt både hemma och i stugan, kanske allra mest i stugan. De har jag visat upp här tidigare.

Inbokat resmål:
Nej, med tanke på Corona har vi bara utgått från att vi inte kommer kunna åka någonstans. Kanske blir det något spontant längre fram i sommar, men jag tror inte det. I så fall tror jag en dagstur till någon av våra närmaste städer är det som ligger närmast till hands.

Vilken är din bästa sommarfrukost:
De senaste åren har jag svarat så här: Är dålig på att äta frukost men hoppas orka svänga ihop smoothies i sommar. För att variera i år svarar jag att jordgubbar med grädde är min bästa sommarfrukost, haha.

Bästa sommarlåten:
Hm.. Sommartider? Stod och dansade till den när våra studenter kom ut på trappan förra veckan. Det går inte att komma ifrån att den är sommar, hur sexuell texten än är, haha.

Stranden eller poolen?
Jag gillar verkligen en bra pool, men här hemma är det stranden som gäller och det gillar jag också. Hoppas på några bra stranddagar i år då!

Ska du åka på någon festival i sommar?
Inte i år heller, nej. Inte bara på grund av pandemin, åker aldrig på festival.

Vad vill du helst grilla?
Allt! För något år sedan grillade vi i princip varenda middag, och det vill jag bli bättre på igen. Grilla mer grönt och vegetariskt står på listan över saker jag vill göra. Och fortsätta grilla kött och fisk, eftersom jag gillar det.

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?
Fladdriga byxor, lite längre klänningar som jag kan ha cykelbyxor under samt mina underbara shorts i viskos som är lagom luftiga med resår i midjan. Upptill spelar det mindre roll, uppenbarligen.

Vad är mest spännande i årets odlingar?
Majsen, tror jag. Har ingen aning om ifall det är något som kommer kunna fungera så här långt norrut, särskilt utan växthus, så det känns kul och exotiskt om det skulle gå att få till!

Här hittar du listor från tidigare år:

2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014

En reaktion på ”Sommarlistan 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.