Sommardagboken 2021 (2)

Onsdag idag då. Jag har gjort lite blandade saker idag. Det jag har gjort mest är hängt med systersonen. Igen. Först som barnvakt i en halvtimme, vilket väl var en sådär hit för honom. Jag var nöjd, hehe. Sen hängde vi tillsammans med hans mamma i ett par timmar. Lekte med mina händer och miner. Då var jag en roligare människa! Så kul att verkligen få följa någons utveckling på nära håll. Visst skrev jag det igår? Jag tror det, men jag tycker ju så.

Jag betalade de sista fakturorna idag. Och så har jag gjort ett yogapass för höfterna. Är så glad att det blev av. Mitt bäcken är lite knasigt just nu. Jag känner att det nog kommer hjälpa med det här yogapasset, så det ska jag inte slarva med det. Antecknar ni?

Sist av allt har jag sett på fotboll ikväll. Sveriges sista gruppspelsmatch. Superspännande hela vägen, men de fixade en seger och framförallt seger i gruppen! Ändå bra jobbat av laget. Kul, tycker jag!

I morgon ska jag koka rabarberchutney och rabarbermarmelad. Är så spänd på hur en chutney kan tänkas bli!

Haha, så här spännande är mitt sommarlov. Hur är ditt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.