Sommardagboken 2021 (3)

Det blev tyst här igen. Jag tyckte inte att det fanns så mycket att skriva om, och sedan kände jag att jag hellre var i nuet än uppdaterade här. Tänk att jag skulle hamna där jag också, haha. Nåja, nu börjar jag känna mig mer ledig (det tar alltid minst en vecka att varva ner) så jag tror att jag kommer finna mer glädje i att uppdatera här.

Det har varit midsommar. Jag hann inte riktigt med på det i år. Vi har i alla fall varit i stugan. Åkte upp efter F slutade jobba i torsdags och hem före middagen idag. Vi har förberett för olika projekt på gården, umgåtts med både mina föräldrar och syrran med familj och försökt myselda i kaminen. Snudd på för varmt för det, men det gick!

Igår var det fint väder hela förmiddagen, så då packade vi en ryggsäck och gick en bit efter bäcken närmast vår stuga, upp mot fjällen. Vi hade med oss B med sitt trötta ben så vi gick inte hela, eller ens halva, vägen upp. Vi stannade bredvid stigen och stekte upp pannkaksrester som vi åt med jordgubbssylt. Det var så mysigt och alla tre var nöjda! Det blev en lagom lång promenad för B också som gick utan problem både dit och hem.

Igår kväll fick vi middag hos mina föräldrar också. Mamma fyller år här i slutet av juni så det blev grillmiddag och tårta. Syrran och hennes familj var också där. Det var så trevligt.

Ja, så det blev rätt så bra. Det enda som är tråkigt just nu är att F ska jobba i morgon, hehe, men jag brukar vara bra på att roa mig själv.

Har du haft en fin midsommar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.