Sommardagboken 2021 (4)

Onsdag. Tiden går för fort och för sakta på samma gång. Igår såg vi Sveriges åttondelsfinal i EM. Blev sååå ledsen över att de inte gick vidare, särskilt eftersom de kändes som det bättre laget under större delen av matchen. Trist också eftersom vi verkar ha ett ganska starkt landslag just nu, med många bra spelare. Jag tycker helt enkelt synd om dem och hoppas att de kan ta nya tag till nästa mästerskap.

Idag har jag skördat min första grönsak från mina små odlingar. Det blev fyra rädisor. Fina i konsistens och smak. Något avlång form men tror att det beror på att de har stått väldigt tätt i jorden. Om någon dag kommer vi också kunna skörda vår första chilifrukt! Är spänd på hur den ska smaka. Om den är väldigt stark eller mild, till exempel.

Det har varit småkallt och mulet i ett par dagar. Nu ikväll spricker det upp och det verkar ska bli både varmt och fint och soligt de kommande dagarna. Jag ska försöka få upp mörkläggningsgardinerna i vardagsrummet i morgon. De brukar mildra värmen i just vardagsrummet, som är utsatt för sol från sen förmiddag till tidig kväll.

Så ser det ut här just idag. Vad gör du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.