Sommardagboken 2021 (6)

Den här dagen. Jag och Baloo väcktes av en hög åsksmäll och låg sedan och tryckte i sovrummet tills det var över. Det blev till och med strömavbrott i hela samhället.

Det slutade åska och jag hann rasta Baloo lite snabbt innan jag var tvungen att sätta mig i bilen. Det var dags för min första vaccindos! Så fort bokningen öppnade för två veckor sedan bokade jag en tid och det var på morgonen idag. Det gick fort och nästan smärtfritt. Jag känner lite smärta i armen och kanske lite huvudvärk men det kan lika gärna vara vätskebrist.

Annars har jag mest fixat hemma idag. Städat, bakat och sett på Netflix, hehe. I morgon är det fredag OCH Fredriks sista arbetsdag innan semestern! Jag har längtat. I år har de här första veckorna ledigt varit lite.. ensamma tror jag. Kan ha med pandemin att göra. Nu tror jag att det blir bra i alla fall!

Hoppas att du har en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.