Sommardagboken 2021 (7)

Det blev en helg i stugan! F gick på semester i fredags och vi packade bilen direkt. Den blev full med grejer, jag förstår inte hur det går till, och jag förstår verkligen inte hur större familjer kan få med sig allt om de ska iväg till typ en sommarstuga? Ja, ja, iväg kom vi och gick nog in i semesterläge nästan på en gång. Så härligt.

Jag har börjat skrapa fönster här i stugan. Har också skrapat räcket till farstubron/altanen så det kan målas om vid tillfälle. F har börjat jobba med gärdsgården vi ska sätta upp mot vägen. Det kommer bli bra.

Vi har också fikat med mina föräldrar, gått promenader och jag har joggat korta svängar här omkring. Tappat andan av utsikten. Idag har det varit regn i luften men det är ändå varmt. Igår var det soligt och vi slogs med brämsen (broms heter det väl i södra delarna av landet). Otäcka kryp. Men ändå, att det fortsätter vara sommartemperaturer känns lovande!

Har du det bra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.