Sommardagboken 2021 (9)

Hej bloggen! Förlåt att jag glömmer bort att du finns.

Det har hänt en del sedan sist vi hördes i alla fall. Jag har tyvärr inte några bilder att visa upp, men du får ta det som bjuds, så att säga.

I lördags hälsade vi på min morbror som är hemma över sommaren. I en stuga som tillhört min morfar satt vi ett par timmar och pratade. Det var två år sedan sist så det var kul därför. Tur att vaccinet kom, får man väl säga.

I söndags klev vi upp på morgonen och körde till Skellefteå. Där hängde vi med kompisar ett dygn. En skolkompis till F med familj. Sjukt trevligt, och väldigt mycket vi hann med på ett dygn får man säga. Coronasäkert och så vidare, men Skellefteå hade bara fyra fall av smitta förra veckan så det kändes ändå ganska riskfritt, särskilt med tanke på att vi har fått första vaccindosen.

Så igår åkte vi hem efter lunch. Stannade till hos svärfar på eftermiddagen innan vi kom hem till middagstid. Då svängde vi om mamma och pappa, fikade och tog med oss Baloo hem.

Så, det är vad som har hänt de senaste dagarna. Vädret nu är lite väl osomrigt, måste jag säga. Runt tio grader, hårda vindar och regn. Hoppas det vänder så småningom.

Har du det bra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.