Juli 2020

Det brukar vara lite kul att se tillbaka på samma månad föregående år. Så det ska vi göra nu, alltså titta på juli 2020. På grund av pandemin höll vi oss mest på hemmaplan och i stugan. Inte dåligt så, men det hände inte så mycket. Tre små höjdpunkter har jag lyckats hitta i alla fall! Här kommer de tre.

Fjällstugan

Vi spenderade halva semestern i fjällstugan och jag berättade i bloggen att den var vår nu. Är så galet glad och tacksam för det varje dag, och varje gång vi är här känner jag mig så lyckligt lottad. Trots att det är sju plusgrader och stormvindar i juli, haha. Det jag visade upp förra året var alltså att vi hade köpt själva stugan. Jag visade också blandade bilder från våra små fjällturer.

En stuga i fjällen
Sommardagboken (21)

Vedstapling

Förra sommaren hade jag som uppdrag att klyva och stapla en massa ved och upptäckte att det var en uppgift för mig! Det var märkligt rogivande och så kände jag mig nöjd när jag var klar. Tänk, det hade jag aldrig trott!

Sommardagboken (12)
Sommardagboken (14)

Lilla toaletten

Ett semesterprojekt jag hade medan Fredrik fortfarande jobbade var att måla om lilla toaletten på övervåningen. I juli verkar det som om jag hann spackla och slipa väggarna samt måla taket. Jag lyssnade på poddar och smetade många varv med vit färg i taket. Rätt okej semesterprojekt i alla fall.

Sommardagbok (8)
Sommardagbok (11)


Fler inlägg om 2020? Här hittar du de jag har skrivit:

Januari 2020
Februari 2020
Maj 2020
Juni 2020

En reaktion på ”Juli 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.