Sommardagboken 2021 (10)

Har ingen koll på veckodagar, vet knappt vad klockan är och går mest på känsla av vad jag vill göra. Den här sommaren är jag piggare än på länge och vädret är också bättre än på många somrar. Då hör jag förstås till skaran som uppskattar lite regn, eller dagar utan värmebölja, så kanske är det därför jag tycker om det.

Vad händer då? Igår gick vi upp på ett fjäll. Det var en lagom tur, tog typ en timme att komma upp på toppen. Vi parkerade på E12:an och följde skylten mot Jofjället. Stigen var bred och fin, men rätt så brant. Hehe. Där uppe hade man rätt bra utsikt över Hemavan åt ena hållet och .. fina vatten åt andra hållet. Vi åt lunch också innan vi gick ner igen. Vi hade tur med vädret också. När vi passerade Hemavan på vägen ner regnade det, men det slutade innan vi parkerade bilen och sedan var det tunga moln men ändå uppehåll under tiden vi var där.

Häromdagen lekte jag en hel del med systersonen också. Så kul det är när han blivit lite större och tycker att det är kul med lite leksaker och sjunga sånger och så där! Det är kul att få följa ett barn på så pass nära håll, så att säga.

Och idag kom värmen tillbaka. Lite skönt och lite jobbigt, hehe. Så fort man vänjer sig vid att kunna röra sig fritt. Men mest skönt att kunna äta middag utomhus och så. Det vänder redan på torsdag så det blir att njuta av de dagar som är nu.

Hoppas att din sommar är fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.